martes, 5 de julio de 2011

QUÉ ÈS UN PETXAKUTXA??

Enviado por Adrià a través de Google Reader:

vía El racó de l'infant de noreply@blogger.com (LaTuDón) el 5/07/11

Després d'estar parlant-vos en les entrades anteriors sobre les jornades de innovadors 2011 i sobre els PetxaKutxas, m'agradaria explicar-vos que són els petxaKutxas i d'on procedeixen.

Doncs bé, si entreu a la web Pecha-Kucha 20x20 trobareu la informació necessària. En aquesta web s'exposa les següents qüestions entre moltes altres, però m'agradaria destacar les següents, ja que expliquen que és aquest format i d'on va sorgir:

01. Què és PechaKucha 20x20?
PechaKucha 20x20 és un format de presentació senzilla en la qual mostra 20 imatges, cadascuna per 20 segons. Les imatges cap endavant de forma automàtica i es parla al llarg de les imatges.

02. Qui va inventar el format?
El format de presentació va ser ideat per Astrid Klein i Mark Dytham de Klein Dytham arquitectura. La primera nit PechaKucha es va celebrar a Tòquio a la seva galeria, saló, bar, club, Superdeluxe cuina creativa al febrer de 2003 Klein Dytham arquitectura encara organitzar i donar suport a la xarxa global de PechaKucha Nit i organitzar PechaKucha Nit Tòquio.

03. Per què inventar aquest format?
A causa que els arquitectes parlen massa! Donar un micròfon i algunes imatges d'un arquitecte - o les persones més creatives per al cas - i que duraran per sempre! Donar presentacions en PowerPoint a ningú i que tenen el mateix problema.

04. Què són les Nits PechaKucha?
Nits PechaKucha són reunions informals i divertit on les persones creatives es reuneixen i comparteixen les seves idees, obres, pensaments, fermalls de vacances - gairebé qualsevol cosa en realitat, en el format PechaKucha 20x20.

Aci teniu una imatge que explica ben bé que és un PetxaKutxa!!


La veritat que és molt fàcil de fer, encara que t'hagis de esprémer una mica el cap, però l'experiència val la pena.
Espero que us animeu ha eléboro un, i si ho feu podeu enviar-lo al racodelinfant0.6@gmail.com i el posaré en una secció de PetxaKutxas educatius.



Cosas que puedes hacer desde aquí:

No hay comentarios:

Feeds que he leido

Compartidos desde el Reader