miércoles, 18 de mayo de 2011

Les llicències Creative Commons explicades de manera senzilla per Nerdson

Enviado por Adrià a través de Google Reader:

vía ButlleTIC de ButlleTIC el 5/05/11

Karlisson Bezerra és l'autor d'una sèrie de tires còmiques sobre programació, art i cultura digital. El seu protagonista és Nerdson, un noi d'uns vint anys que estudia informàtica però que de vegades falta a classe perquè pensa que aprèn més a casa o a la feina. Al seu bloc "Nerdson não vai à escola" va publicant les aventures de Nerdson i la resta de personatges de la sèrie.
Totes les tires còmiques de Nerdson estan publicades sota llicència Creative Commons BY, és a dir, se'n pot fer ús lliure sempre que se'n citi l'autoria. A una de les tires, Nerdson explica què són les llicències Creative Commons i per a què serveixen. L'original està en portuguès i acaba de ser traduït al català per l'Àrea de tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement del Departament d'Ensenyament. Per llegir i descarregar-vos la versió en català, cliqueu sobre la següent imatge:
nerdson216-600
Recordeu que si la utilitzeu heu de citar la font: De Nerdson. Adaptació al català de l'Àrea de Tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Licença Creative Commons Atribuição 3.0 Brazil.
Trobareu les versions en castellà i en anglès al bloc de Carles Solís "AZK.Ware".
Entrades relacionades:
Compartir/Desar

Cosas que puedes hacer desde aquí:

No hay comentarios:

Feeds que he leido

Compartidos desde el Reader