jueves, 4 de junio de 2009

VI Jornades del Fòrum Novadors

Estimats amics i amigues:

Ja estan en marxa les VI Jornades del Fòrum Novadors, que tindran lloc a la Universitat Jaume I de Castelló, els dies 2 i 3 de juliol. En breu podeu inscriure-vos i vos convidem a participar-hi amb les vostres comunicacions. El termini per a enviar les comunicacions és fins el 21 de juny. Les Jornades Novadors d'enguany estan organitzades conjuntament per la Universitat Jaume I de Castelló, el CEFIRE de Castelló i el Fòrum Novadors.

Aquest event educatiu suposa una nova fita en el camí recorregut en les jornades anteriors que celebràrem a la Universitat d'Alacant (2004), Universitat de València (2005), Universitat Jaume I de Castelló (2006), Universitat d'Alacant (2007), EPS de Gandia (Universitat Politècnica de València (2008) i s'ha convertit en tot un referent per a l'aplicació de les TIC a l'àmbit educatiu.

La participació en les Jornades és gratuïta per a professors i professores que s'inscriguen a través del CEFIRE i proporciona els crèdits corresponents.

Aprofitem per a saludar-vos cordialment i esperem trobar-vos a les Jornades. Una altra vegada més, l'èxit de les Jornades Novadors seria impossible sense vosaltres. Agrairiem fereu difusió als companys del vostres centres o persones interessades

Més informació:

No hay comentarios:

Feeds que he leido

Compartidos desde el Reader