viernes, 23 de mayo de 2008

V Jornadas Aula y TIC Foro Novadors



Como miembro del grupo Novadors, os quiero invitar a participar en las jornadas de intercambio de experiencias, comunicaciones, conferencias y talleres que hemos preparado con la ayuda de la Universidad Politécnica de Valencia, Campus de Gandia, la Fundación Bromera, el CEFIRE de Gandia y La Caixa.


Os dejo aquí el enlace para inscribirse y ver más información y la invitación oficial (en valenciano).


Si decides venir no dudes en buscarme y nos tomamos una cervecita ;-)


Estimat company, estimada companya,

Els dies 3 i 4 de juliol de 2007 se celebraran a la Universitat Politècnica de València, Campus de Gandia, les "V Jornades "Aula i TIC" Fòrum Novadors, organitzades conjuntament per l'Escola Politècnica Superior de Gandia, el Cefire de Gandia i el Fòrum Novadors, i amb la col·laboració de la Fundació Bromera i La Caixa.

Aquest event educatiu suposa una nova fita en el camí recorregut en les jornades anteriors que celebràrem a la Universitat d'Alacant (2004), Universitat de València (2005), Universitat Jaume I de Castelló (2006), Universitat d'Alacant (2007), i que s'han convertit en tot un referent per a l'aplicació de les TIC a l'àmbit educatiu.

La bona acollida i l'èxit participatiu dels professionals de l'ensenyament en jornades anteriors ens mouen ara a convocar aquestes V Jornades.

Trobaràs més informació en http://www.novadors.org/?page_id=160

T'animem a inscriure't a les Jornades i també a comunicar les teues experiències com a ponent.

Molt cordialment,

Comité Organitzador

V Jornades "Aula i TIC" Fòrum Novadors

No hay comentarios:

Feeds que he leido

Compartidos desde el Reader