sábado, 22 de octubre de 2011

Seré més freak que el coordinador TIC

Enviado por Adrià a través de Google Reader:

vía ÀMBIT LINGÜÍSTIC... SAGUNT de Antoni Navarro el 21/10/11

Volem dedicar aquest post als amics i amigues freakes que crearen, impulsaren o defensen la figura del coordinador TIC i que, en certa manera, ens ajudaren tant a canviar les metàfores educatives caduques des de les més dures com "Cada maestrico tiene su librico"; "Quien bien te quiere te hará llorar"; "La letra con sangre entra", etc., fins a les més sibilines com les que promulguen que cal millorar als millors i no perdre tant de temps en ajudar als diversos, com si tots no fórem diversos.

Com deia gràcies als freakes dels coordinadors TIC aprenguérem que les eines de la Web 2.0 ens serveisen per al "blended learning" que serveix per al tractament de la diversificació curricular personalitzada fins i tot. També aprenguérem d'ells, donats els coneixements TIC estaven propers al llenguatge dels joves "nadius digitals", que tot és possible i que si no es poden crear xarxes col·laboratives amb wikis, xarxes socials, Moodle, etc., on pujar tutorials perquè tothom s'inicie i desitge desenvolupar la competència digital.

Per tot açò us volem didicar a tots els amics freakes de les TIC aquest vídeo de la cloenda del "VI Encuentro Internacional EducaRed 2011" al que he pogut assistir simultàniament a totes les tasques del meu treball gràcies a les eines TIC. Esperem que les idees aportades per la gent del teatre i la creació servisquen per a reflexionar. I recordeu la missió del teatre  no és mai la de donar les solucions als problemes sinó plantejar noves preguntes per mitjà de les ironies i de l'observació crítica de la realitat.

Esperem els comentaris:

VI Encuentro Internacional EducaRed 2011, Cosas que puedes hacer desde aquí:

Publicar un comentario

Feeds que he leido

Compartidos desde el Reader